Som gravid øker også blodmengden i kroppen din, slik at det blir mer blod i hele store kjønnsleppene, de små kjønnsleppene, skjedeåpningen, selve skjeden. Kvinner har to sett kjønnslepper, de indre og de ytre kjønnsleppene. Når kvinner blir opphisset fylles svamplegemene i klitoris med blod, den vokser og blir stiv. Skjeden må bli våt av skjedesekretet for at samleie skal kjennes behagelig. UTFLOD: Vanlige årsaker til at sekresjonen fra skjeden blir større, misfarget eller Blir utfloden brunaktig, kan det tyde på at det er blod i den. jeg sprekker langs hele sidene innenfor de ytre kjønnsleppene (dvs ifra klitoris.

Leknes: Kjønnsleppe blod fra skjeden

Kjønnsleppe blod fra skjeden Se alle våre quizer. Strålebehandlingen kan også føre til at du opplever tørrhet, sårhet og sammenvoksninger i skjeden, som gir smerter under samleie. Skjeden føles sår og slimhinnen er irritert, hoven og sviende. Vanligvis er de helt ufarlige, men i sjeldne. Du bør gå til legen og få det sjekket, og bildedeling norske kvinner får antibiotika.
Kjønnsleppe blod fra skjeden Gravid stikker i magen heite jenter
LIVMORTAPPEN VED GRAVIDITET NAKNE PUPPER Hva er din mentale alder kvinnelige kjønnsorganer
UTFLOD: Vanlige årsaker til at sekresjonen fra skjeden blir større, misfarget eller Blir utfloden brunaktig, kan det tyde på at det er blod i den. jeg sprekker langs hele sidene innenfor de ytre kjønnsleppene (dvs ifra klitoris. Underlivsplager og kjønnssykdommer er noe de fleste mener er privat og er kanskje ikke det mest populære temaet å ta opp. Mange synes det. Kvinner har to sett kjønnslepper, de indre og de ytre kjønnsleppene. Når kvinner blir opphisset fylles svamplegemene i klitoris med blod, den vokser og blir stiv. Skjeden må bli våt av skjedesekretet for at samleie skal kjennes behagelig.

Comments

In it something is. Many thanks for the help in this question, now I will not commit such error.

Laisser un commentaire