Uansett, det jeg treffer inne i skjeden har nå fått en liten klump på seg som ikke har vært der tidligere. Den er litt ujevn og ca på størrelse med. Livmorfremfall melder seg med hyppig trang til vannlating, urinlekkasje, tyngdefornemmelse i underlivet, ryggsmerter og utflod fra skjeden. Legen kan bestemme om du har bartholins abscess ved å utføre en fysisk undersøkelse for å se etter kuler eller klumper i skjeden som kan tyde på en abscess.

Klump i skjeden danskeveller - Hønefoss

Det er vanskelig for meg å si hva det er Kansje det er dette du har? Kreft i skjeden deles inn i følgende stadier:. En væskeprøve vil sannsynligvis bli tatt fra området for å se etter eventuelle seksuelt overførbare sykdommer som også kan kreve behandling. How can we improve it? Pågående eller nylig avsluttet cellegiftbehandling.

Videos

Ride Comfortably by Opel – The Astra Sports Tourer collection Kreft i skjeden er svært sjelden. Infeksjon av humant papillomavirus (HPV) har sannsynligvis betydning for utviklingen av denne krefttypen. Hvert år rammes. Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Livmorfremfall melder seg med hyppig trang til vannlating, urinlekkasje, tyngdefornemmelse i underlivet, ryggsmerter og utflod fra skjeden.

Comments

Laisser un commentaire