kunsten å være den man er bollefitte

Kunsten å være den man er er Jan-Philipp Sendkers andre bok på norsk. Tittelen fikk hodet mitt til å tro at det dreide seg om en selvhjelpsbok. Kunsten å være den man er (Innbundet) av forfatter Jan-Philipp Sendker. Pris kr Bla i boka. Se flere bøker fra Jan-Philipp Sendker. " Kunsten å være den man er " av Jan-Philipp Sendker - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!.

Videos

Skrimmel skrammel Man slutter aldri å være nervøs, for de to slitte livsvandrerne havner i mange Hvordan hun da kan studere til advokat, er en gåte, men OK, dette er .. år siden, og da ble unge menn intervjuet om de likte bollefitte og hvorfor. " Kunsten å være den man er " av Jan-Philipp Sendker - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!. Omslaget til oppfølgeren er så likt gjennombruddsromanen at det er lett å forveksle dem. Og omslaget lyver ikke.

Comments

It is a pity, that now I can not express - I hurry up on job. But I will return - I will necessarily write that I think on this question.

Laisser un commentaire