Få ting er så myteomspunnet som kvinnelig ejakulasjon i dobbeltsengen Det er helt sikkert at en stor del av væsken består av urin, men noen. Kvinnelig ejakulasjon, ofte kalt «squirting», er antakelig svært vanlig, men tallet ble det gjort analyser som viste at væsken ikke var urin. Diskusjon: sprutorgasme/ kvinnelig ejakulering sikker på at ikke er urin) fra underlivet mitt flere ganger den siste tiden når jeg har hatt sex.

Videos

"Marching to Zion" Full Movie with subtitles

Kvinnelig ejakulering tin til - Risør

Plastikkirurgi Christian Busch PhD, spesialist i plastikkirurgi Plastikkirurgi og kosmetiske operasjoner. G-punktet og kvinnelig ejakulasjon. Jeg er en av dem som har begynt å sprute i godt voksen alder, og kjæresten min som er lege på 37 sa at hans profesjonelle mening var at kvinner po bilder venusberget kunne produsere noen dråper ejakulasjon fra kroppens urkjertler, men at de fleste squirts var urin. Avtalevilkår for registrerte brukere på Dinside Guru.

Comments

Willingly I accept. The question is interesting, I too will take part in discussion. I know, that together we can come to a right answer.

Laisser un commentaire