Legen fant en kul i magen. De visste ikke om den var godartet eller ondartet, men den var stor, forteller Vanja som ble livredd da legen sa: «Du. Dette er den største cysten jeg noen gang har operert. Den var så stor at den tok opp 95 prosent av magen hennes. Blir det litt størrelse på cysten, kan du merke smerter i underlivet. Er det en riktig stor cyste, vil du selvfølgelig merke at magen vokser etter hvert.

Nakenrsk cyste i magen - Kragerø

Jeg fikk for femten mnd. Min helse - Logg inn. Dette er den største cysten jeg noen gang har operert. Den var så stor at den tok opp 95 prosent av magen hennes. Legen fant en kul i magen. De visste ikke om den var godartet eller ondartet, men den var stor, forteller Vanja som ble livredd da legen sa: «Du. En cyste er en væskefylt blære som kan ses på overflaten av eggstokken. Det er ofte snakk om flere cyster. I forbindelse med den normale.

Nakenrsk cyste i magen - Måløy bondag

Rutetabellar finn du på Skyss. Du kan oppgradere nettleseren din ved å følge denne lenken: Oppgrader. Forstå den som kan. I cysten er det blandt annet to tenner! Skulle jeg ikke få se ham vokse opp?

Videos

Har du IBS, ont i magen, illamående, uppsvälld mage, hård i magen eller lös i magen ?

Comments

Laisser un commentaire