norske kvinner magasiner

Kamille - Populært magasin for kvinner dyktige, idérike og råbra damer» som har stått på for å lage det beste magasinet for norske kvinner. Tara er Norges største kvinnemagasin og gir deg kvalitetspåfyll innen selvutvikling, helse, voksen mote, sunn og deilig mat, kulturstoff, spennende reisemål og. Tidligere denne måneden ble det klart at norske Elle kommer med sitt siste nummer i mai. Det er ikke overraskende at noen blader må gå inn.

Norske kvinner magasiner - Kragerø

Det var mange gode bidrag som ble sendt inn, spesielt i kategoriene inspirasjon og forbruker var det veldig høy kvalitet, sier juryleder Trine Ohrberg-Rolfsrud. Digitalt: TNS Scores, TNS Gallup. Ansvarlig redaktør : John Arne Markussen © DB Medialab. I februarutgaven vier bladet fire sider til fotostudier av seg selv. Autofil har fokus på underholdning og forbrukerstoff, og har en lidenskap som gir bladet mange ekstra aspekter.

Videos

NM Innendørs 2017 Søndag norske kvinner magasiner Norsk Ukeblad er landets nest største ukeblad for kvinner. Kamille. I snart 10 år har Kamille etablert seg blant landets største magasiner for kvinner. I over år har KK inspirert og guidet norske kvinner, og magasinet har for mange av våre lesere vært en trofast venninne hver eneste uke. Finn magasiner for kvinner i Startsiden sin oversikt! ut med fire utgaver i året og utgis av Kvinnefronten, med økonomisk støtte fra Fritt Ord og Norsk Kulturråd.

Comments

Laisser un commentaire