Tre år etter at hun ga TV-seerne hakeslepp, overrasker den tidligere Paradise - vinneren Vida Lill Gausemel Berge igjen. I mandagens episode sjekket en ny maskert deltaker inn på hotellet og samme kveld ble det arrangert maskeradeball-fest. Det ble kanskje den. Men selv om Eileen nå er ute av Paradise Hotel er det liten tvil om at at åringens bilder og at hun har blitt filmet naken på Paradise Hotel.

Parad hotel nakenscener pulebilder - Risør

Boks Sentrum, Oslo. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Meld deg på for siste nytt innen mote, underholdning, skjønnhet, trender osv! Har du en mening om denne artikkelen? Det ble kanskje den villeste festen inne på hotellet så langt og flere av deltakerne var selv sjokkert over alt som skjedde. SIDE2 :   - Det skjedde veldig mye rart i går, sukker bilder kåt «Paradise»-Emilie. SLÅR ET SLAG FOR NATURLIG SKJØNNHET: Å stå aktmodell er noe alle kvinner kan gjøre, uansett om de føler at de har noen kilo for mye her eller der.

Videos

Her gjør Vida Lill naken-comeback på Paradise Hotel (SIDE2): Puppeløs? Eller var det toppløs hun mente? NY GJEST: Elin kommer inn på Paradise Hotel i kveld. TV3. LES MER: Jeg sjarmerer Hennes taktikk er å sjarmere gutta ved å være naken. Og i kveldens episode. Tidligere vinner av Paradise Hotel, Vidal Lill Gausemel løper nok en gang gjennom hotellet helt naken. «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. vært å dele bilder på det sosiale mediet, og etter Paradise-deltakelsen har.

Comments

Laisser un commentaire