DØMT: Et Snapchat -bilde ga 60 dagers betinget fengsel for gutt fra åringen delte et Snapchat -bilde av to jevnaldrende som hadde sex. Til medier som prøver å få folk til å åpne artiklene deres i Snapchat Discover med sex, clickbait og falske nyheter: Dårlig nyheter, det vil ikke. Nå tas det grep for å unngå lignende lovbrudd. Politiet kaller det en ukultur.

Videos

de mest sexy og vakre kvinner i verden 2016

Snapchat nakenbilderrge sex in - Kragerø pene

Både gjerningsmannen og den fornærmede jenta var 17 år gamle da hendelsen skjedde. DØMT: Et Snapchat-bilde ga 60 dagers betinget fengsel for gutt fra Ringsaker. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst. Man tar kanskje ikke inn over seg at det er snakk om ekte folk som blir utsatt for en krenkelse. Sentralbord 22 86 30 Han tror fortsatt det eksisterer store mørketall for saker knyttet til produksjon, spredning og oppbevaring av seksuelle fremstillinger på mobiltelefoner.

Snapchat nakenbilderrge sex in - Sandefjord sextreff

Nå slår Snapchat ned på sex, clickbait og falske nyheter ". To åringer er dømt for å ha filmet et jevngammelt par ha sex og spredt videoen på sosiale medier. Hensynet til de som er krenket veier tungt i slike saker.

Comments

Laisser un commentaire